Thursday, 19 January 2012

BEAUTY -REVIEW

Dessa sminkprodukter har jag testat nu:

NB Mineral Blush

Fin Pärsikafärg, ger rosiga kinder och ser fräscht ut. Det sitter på bra i ca. 2 timmar. Det enda jobbiga var väl att när man öppnar burken så spiller man alltid lite och det är inte för jag är klantig). Priser är helt okej,
Kostnad: £ 8 Poäng 7/10


Gosh Mono Eyeshadow 007 Coral


Korallfärgad ögonskugga. Lägger sig fint och kladdar inte. Tyckte att färgen blev fin om man blandar med guldig ögonskugga. Passar väldigt bra till solkysst hy.
Kostnad: £  4.99 Poäng 8/10


Gosh volume mascara 

Ger supersupersuperbra volume, kladdar och klumpar inte och det är en riktig djup svart färg som låter ögonen stråla. Färgen är Carbon Black och den är redan en favorit.
Kostnad: £  7.49 Poäng: 10/10


Gosh Velvet Touch Lipstick "Darling"

Tänkte testa ett nytt läppstift och det blev nummer 134 med det söta namnet Darling. Läppstiftet är ganska så torrt av sig, man bör smörja in sig med läppbalsam först. Färgen är "nudeaktig" med lite glans och sitter på i circa 3 timmar. 
Kostnad: £ 6.49 Poäng: 6/10


1 comment:

  1. Hejsan :) jag driver en hyffsat nytstartad skönhetsblogg där jag skriver om det mesta inom smink och skönhet. Så tänkte bara ta och tipsa dig om du är intresserad av sånt! Bloggar flera gånger varje dag och dagens tips är några små om smink och hur man tävttar sina sminkborstar utan att förstöra dom. Hoppas du börjar kika in hos mig, skulle bli jätteglad :D
    Men ha en bra dag iaf, kram!

    ReplyDelete

All Spam will be deleted and don't forget "treat others like you want to be treated" /Kram Maja